SC INTER DALEO LOGISTIC SRL

Despre noi

Fondată în anul 1996, SC INTER DALEO SRL este unul din principalii furnizori de logistică din vestul țării, care oferă servicii de transport pe plan intern și internațional. Având o echipă profesionistă, cu o vastă experiență în domeniul expedițiilor, SC INTER DALEO SRL Arad oferă clienților încredere și siguranță, rapiditate în rezolvarea cererilor și furnizarea celor mai avantajoase soluții în acest sens. Echipa de expediții vă asigură reducerea timpului și a eforturilor depuse căutând un mijloc de transport potrivit prin care marfa dumneavoastră să fie transportată în condiții sigure și să fie livrată într-un interval de timp scurt la destinație.

Domeniul exclusiv de activitate îl reprezintă transportul intern și internațional de marfă precum și intermadieri de marfă. Expediem încărcături parțiale sau complete pentru orice tip de camion în țară precum și din/spre toate țările Uniunii Europene. O echipă tânără și flexibilă este în permanentă legătură cu partenerii noștri și urmărește desfășurarea transportului în bune condiții pe întregul parcurs.

Cu un aparat logistic nu foarte numeros, dar format din oameni capabili, cu experiență, am reușit să ajungem la înalțimea cerințelor clienților noștri și să le câștigăm încrederea prin seriozitate, rapiditate, flexibilitate. INTER DALEO SRL se caracterizează prin eficiență, ceea ce presupune servicii impecabile și prețuri competitive pentru a rezolva problemele de transport într-un mod cât mai avantajos pentru dumneavoastră.